Fakültemiz 2018- 2019 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof.Dr.Ali Gür ve çok sayıda akademik personelimizin  katılımı ile gerçekleştirildi. Toplantıda Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Hülya Arslan Erol, Fakültemizin, gelişimi, eğitim öğretim faaliyetleri, sayısal veriler  ve yayın, proje,  gibi akademik faaliyetleri hakkında bilgiler verirken bölümlerin ve  fakültenin üstünlükleri, iyileştirilmesi gereken yanları ve ihtiyaçlarına dair bir sunum yaptı.Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr. Ali Gür konuşmasının  ardından akademik personelimizin soru ve önerilerini dinledi. Fakültemiz 2018- 2019 Eğitim Öğretim yılı Güz Dönemi Akademik Kurul Toplantısı dilek ve temennilerin alınması ile son buldu.